BECA TAM! 2017

Descripció

Beca dirigida a professionals i amateurs dels àmbits de la fotografia, la creació audiovisual, el so, la il·luminació… que vulguin desenvolupar un projecte artístic que afavoreixi la visibilització, promoció i professionalització d’una formació musical (p.ex: videoclip, fotografies, escenografia amb art digital…).

L’objectiu d’aquesta beca és donar suport a joves creadors i afavorir que una formació musical emergent pugui millorar la seva posada en escena o donar-se a conèixer d’una forma creativa.

Participants

Modalitat dirigida a professionals i amateurs que es posin d’acord amb una formació musical inscrita al Festival de músics emergents TAM! 2017 per a realitzar-lo. Hauran d’estar inscrites i complir les condicions de participació. Els documents necessaris per presentar-se pot disposar en aquest enllaç.

Import de l’ajut

L’ajut inclou una dotació de 800€ que s’hauran de destinar a la producció (60 %) i als honoraris (40 % com a màxim) i la possibilitat d’ús del material i les instal·lacions del BaumannLab.

Termini de desenvolupament del projecte

El projecte s’haurà de desenvolupar dins l’exercici 2018. Es podrà prorrogar més enllà d’un any en cas que les característiques del projecte ho facin necessari. Caldrà acordar-ho prèviament amb l’organització.

 Comissió de selecció específica

En aquesta modalitat la comissió de selecció és específica i la formaran:

– Un artista local de l’àmbit audiovisual / arts visuals

– Un membre de la organització del festival TAM!

– Un membre del Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa

Documentació a presentar

  1. Format:

En cas de sol·licitud presencial, s’han de presentar dues còpies de la documentació: una còpia en format paper (mida A4) i una còpia en format digital. El format en digital es pot presentar o bé en un CD amb arxius en format PDF o bé facilitant un enllaç on s’hagi penjat el projecte on-line.

  1. Documentació:
  • Fitxa d’inscripció i document amb la proposta del projecte que es presenta a la convocatòria d’acord amb l’esquema que es podran descarregar en aquest enllaç.
  • En cas que es vulgui presentar algun tipus de documentació en format de vídeo, digitals o textuals cal presentar-los en un CD o DVD, en cas de sol·licitud presencial o bé facilitant un enllaç on estigui penjada on-line.

Termini, forma i lloc de presentació de les sol·licituds

 El termini de presentació de sol·licituds és el 24 de novembre de 2017.

Podeu presentar la sol·licitud a través d’una instància a Casa Baumann, o qualsevol altra de les formes previstes a l’article 16 de la Llei 39/15 d’ 1 d’octubre de 2015 del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

En cas de presentació mitjançant Correu Administratiu de sol·licituds per optar a les beques en el sobre es farà constar el destinatari següent:
TAM! Festival de músics emergents – Servei de Joventut i Lleure infantil – Ajuntament de Terrassa
Av. Jacquard, 1 – 08222 Terrassa
Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s